DORUK AİLESİNDEN MUHTEŞEM DÜĞÜN…

MUHTEŞEM DÜĞÜN…

Cansu Kartal ve Özberk Kaan Doruk çifti sonsuz mutluluğa imza attılar.

 

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Yönetim Kurulu üyesi, Genel Mali Sayman,  Patron Dergisi ve Son Posta Gazetesi imtiyaz sahibi Aysun Doruk ile Doruk Emlak şirketi sahibi Ramazan Doruk çiftinin oğlu, İstanbul Tuzla Tersanesi Mastership firmasının Müdürü Özberk Kaan Doruk, Sevim-Osman Kartal çiftinin kızları, Müzik öğretmeni Cansu Kartal ile evlendi.

Cansu-Özberk Kaan Doruk Çifti Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Değirmen City düğün salonunda evlendi.

Değirmen City düğün salonuna Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Akyüz, Seçkin Kırarslan, Muhammet Karapınar, Meryem Demir , İş insanları, Doruk ve Kartal aileleriyle ile çok sayıda davetli katıldı. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ve Son Posta Gazetesi ailesi olarak Cansu-Özberk Kaan Doruk Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Değirmencity Düğün Salonunda düzenlenen düğünde Doruk çiftinin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı  Sayın Dr.Ömer Selim Alan kıydı.

Dr.Ömer Selim Alan çiftlere hediyesini takdim ederek mutluluklar diledi. Nikahın akabinde düğüne katılan tüm davetliler müzik eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendiler. Son Posta Gazetesi ve düğün sahibi olan bizler, başta Zonguldak Belediye Başkanı olmak üzere düğüne katılan tüm Belediye Başkanları, İş İnsanları, Kamu Yöneticileri ve Daire Başkanları, Esnaf ve Basın Camiası arkadaşlarımız, aile yakınları ve genç çiftin arkadaşlarına bu mutlu günde yanlız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz, ayrıca düğüne katılamayıp gerek telefonla arayıp tebrik eden gerek hediyelerini gönderen tüm dostalara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Düğün organizasyon programımızda ellerinden geldiğince bizlere en iyi hizmeti veren, bizi mekanlarında çok güzel bir şekilde ağırlayan Değirmencity ekibine ve fotoğraf çekimlerimizi gerçekleştiren arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

FOTOGRAFLAR: Nb_productionn

Çiçek gönderen dostlarımız;

ÇATI KEBAP

HATİCE-NEVZAT KAYA EMNİYET OTEL

M.BATU MÜFTÜOĞLU

KÜBRA-MEHMET ÖZTÜRK

KADRİYE BOZKURT – YÜKSEL ECZANESİ

MASTERSHIP ÇALIŞANLARI

KARAŞAR KÖYÜ DERNEĞİ

MURAT SHIPPING

ARETI ASSISTANCE

KOZLU NOTERLİĞİ

EVCAN-TEKİN ŞANAL

DEMET-HALİM PAPİLA

ÖZEN ÇİÇEK EVİ – ŞIK ÇİÇEKÇİLİK

PARS DENİZCİLİK

AHMET LÜLE – HILTON OTEL TUZLA

DETAY ÖLÇÜM

PEKMEN AİLESİ

ALİ ÖZDİL

UMUT ŞANLI

Hepinize teşekkürler…

 

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?